donderdag 24 augustus 2017

Het gras was precies toch groener aan de andere kant...


23-08-2017
  • Beschadiging voertuig op Diestersteenweg, kruispunt met Izevenstraat, te Maaseik. De zetels en hoofdsteunen van het voertuig van J.G. zitten onder de fijne olie. Ter plaatse waren werkzaamheden bezig. De partijen gaan het onderling regelen.
  • Jongerenproblematiek op Krameltplein te Maaseik om 15.09 uur. Ter plaatse treffen wij enkele jongeren aan. Wij laten de jongeren alles opruimen dat ze achtergelaten hebben. Ze zouden het verder rustig gaan houden.
24-08-2017
  • Loslopende dieren op Tugelaplein te Dilsen-Stokkem om 1.33 uur. Ter plaatse staan twee boerenpaarden op het graspleintje te grazen. De eigenaars komen onmiddellijk ter plaatse en vangen de paarden.
  • Onverantwoord rijgedrag op Weertersteenweg te Maaseik ter hoogte van de verkeerslichten. Men is werken aan het uitvoeren aan de waterleiding waardoor men een deel van de straat heeft afgesloten. Het verbodsbord wordt echter genegeerd waardoor veel mensen een stuk spookrijden tot aan de lichten. Ter plaatse geen inbreuken kunnen vaststellen tijdens onze aanwezigheid. De signalisatie zelf is duidelijk aangegeven.