vrijdag 11 augustus 2017

In het donker gezet.

10-08-2017
  • Diefstal op Gebroeders Crollstraat te Maaseik. Betreft een diefstal in een afgesloten werfkeet van een woning in opbouw. Ter plaatse werd werkmateriaal ontvreemd. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Breeërweg te Maaseik om 17.20 uur. De oplegger van de vrachtwagen van een 39-jarige bestuurder uit Houthalen-Helchteren wijkt in een scherpe bocht uit naar links en raakt hierbij een aankomend voertuig. De 65-jarige autobestuurster uit Maasmechelen werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het voertuig werd getakeld.
  • Sluikstorten op Kapelweg te Maaseik. Melding van een 20-tal lege gedumpte vaten. De Civiele Bescherming heeft de vaten opgehaald. Verder onderzoek volgt.
  • Vuur stoken op Allemansweg te Dilsen-Stokkem om 23.54 uur. Het vuur vormt geen direct gevaar. Ploeg geeft aan dat dit geen uur is om te stoken en dat het vuur onmiddellijk moet gedoofd worden, wat ook gebeurt.
11-08-2017
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 03.39 uur. De projectploeg merkt een voertuig op ter hoogte van de ovonde te Rotem dat lichtjes aan het zwalpen is. Interceptie. De 35-jarige bestuurder uit Beringen blaast Positief. Inhouding rijbewijs voor de duur van 6 uur.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Neeroeterenstraat te Maaseik om 03.44 uur. Een 31-jarige bestuurder uit Kinrooi verliest in een bocht de controle over zijn voertuig en komt tegen een verlichtingspaal tot stilstand. De verlichtingspaal ligt volledig plat. Het voertuig wordt getakeld. Pv wordt opgesteld en INFRAX wordt in kennis gesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 11.56 uur. Een voertuig van BPost, dat gedeeltelijk op de verhoogde berm geparkeerd stond, werd aangereden. De bestuurder van het aanrijdende voertuig diende uit te wijken voor een tegenligger. Het EAF werd ingevuld.