woensdag 23 augustus 2017

Vervelend tripje ...

22-08-2017

  • Onverantwoord rijgedrag op Breeërweg te Maaseik. De 29-jarige bestuurder van een motorfiets zegt dat hij bijna omver gereden werd door een bestelwagen. De 49-jarige bestuurder van de bestelwagen had de motorfiets niet gezien. Bemiddelend opgetreden.
  • Onverantwoord rijgedrag op Venlosesteenweg te Maaseik. De bestuurder van een bromfiets houdt zich niet aan het verkeersreglement en hindert andere weggebruikers. Achtervolging wordt ingezet en we kunnen betrokkene onderscheppen. Tijdens de identiteitscontrole neemt hij echter de vlucht. Zoeking wordt ingezet en wij kunnen betrokkene uiteindelijk aantreffen. Hij is gekend voor tal van feiten en staat nationaal geseind te Duitsland. Betrokkene meegenomen naar het commissariaat. Proces-verbaal werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Akkerstraat te Maaseik om 17.45 uur. Een 34-jarige bestuurster van een personenwagen is tegen een aanhangwagen gereden. EAF. Enkel stoffelijke schade

23-08-2017

  • Aantreffen onwel persoon op Stokkemerbaan te Dilsen-Stokkem. Betrokkene voelt zich niet goed. Hij is moe en reageert niet op pijnprikkels. Ambulanciers vermoeden dat hij onder invloed is van drugs. Overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik.