zondag 16 december 2018

Come to papa!


15-12-2018

  • Verdachte personen op Borglaan om 12.50 uur. Er belde net een man en een vrouw aan, respectievelijk een twintiger en een dertiger. Verzorgde types, getaande huid, vermoedelijk Zuidamerikaanse oorsprong, spraken haar eerst aan in het NL en schakelden over naar perfect Engels. Ze waren op zoek naar mensen die van oorsprong Engelstalig zijn. Ter plaatse, niemand aangetroffen.
  • Vuurwerk op Jagersborgweg te Maaseik om 15.30 uur. Jongeren steken vuurwerk af. Patrouille uitgevoerd, in de buurt niemand aan te treffen.
  • Sturen onder invloed/drugs/inbreuken rijbewijs/negeren éénrichtingsverkeer op Spilstraat te Maaseik om 16.30 uur. Tijdens patrouille op de Spilstraat alwaar het één richting is rijdt een voertuig de politieploeg tegemoet. Interceptie. D.J. (20j) uit Dilsen en passagier S.N. (23j) bij zich. De bestuurder heeft een voorlopig rijbewijs, de passagier heeft maar nog maar 5 jaar zijn rijbewijs. Ook geen L-teken hangen op de wagen. In de wagen wordt cannabis aangetroffen. De bestuurder legt positieve speekseltest af. Mee ten burele voor onderzoek. Intrekking rijbewijs en nodige PV’s.
  • Verkeersongeval/sturen onder invloed  op Raadshof te Maaseik om 22.00 uur. S.M. (22j) uit Polen heeft tegen een paaltje gereden op de parking. Hij blaast P, intrekking rijbewijs.
  • Poging diefstal uit voertuig op Borreshoefstraat te Dilsen om 14.15 uur. Voertuig werd doorzocht doch er werd niets ontvreemd. Vermoedelijk niet afgesloten.



SLIM dd. 15/12/18 van 20 00 uur tot 04 00 uur.

 

Aantal samplertesten : +/- 100

Pv alcoholintoxicatie : 4x + intrekking rijbewijs

Pv verkeer : 2x

Pv gerechtelijk : 2x verboden wapen + drugs