zaterdag 8 december 2018

Het hek is van de dam...

07-12-2018

  • Bedelaar op Kolonel Aertsplein te Maaseik. We nemen betrokkene mee ten burele voor controle. Wij stellen een GAS op voor verstoren openbare orde. Betrokkene mag terug beschikken.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Burg. Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 18.04 uur. P.M. (30j) uit Maaseik kan niet meer op tijd remmen en wijkt uit voor het voertuig van R.A. (34j), dewelke haar oprit uitrijdt. Wij stellen een EAF op.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 19.37 uur. Een bestuurder komt in aanrijding met een hekwerk dat juist opgezet was voor de werken op de rotonde. Het hekwerk is stuk en het voertuig heeft ook veel schade. Stellen EAF, alsook PV op.

08-12-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Maïsstraat te Dilsen-Stokkem om 04.39 uur. Een onbekende is tegen de geparkeerde auto van S.D. gereden en heeft hierna de vlucht genomen. Het geparkeerde voertuig werd een 3-tal meter naar achter verschoven. De bestuurder van het vluchtend voertuig is terug gekomen naar de plaats van de feiten om het ongeval te regelen. Betrokkene D.R. (25j) uit Nederland legt een positieve ademtest af. PV wordt opgesteld en een onmiddellijke inning betreffende de alcoholintoxicatie werd opgesteld.