vrijdag 28 december 2018

Een steentje bijgedragen...

27-12-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Diestersteenweg te Maaseik om 13.03 uur. W.E. (45j) uit Bree staat met haar voertuig stil aan de verkeerslichten om linksaf te slaan. M.M. (43j) uit Nieuwerkerken rijdt het stilstaande voertuig achteraan aan. Betrokkene legt een positieve ademtest af. Ze wordt overgebracht ten burele en ondergebracht in de doorgangscel. Takeling voertuig.
  • Hinderend voertuig op Van Eycklaan te Maaseik. Het voertuig stond niet op de handrem en was gedeeltelijk uit het parkeervak gerold. Wij duwen het voertuig terug en leggen een steen achter de wielen. 
  • Vuurwerk op Bonekamp te Dilsen-Stokkem. Wanneer wij de aanwezige jongeren aanspreken, verklaren ze onmiddellijk nog in het bezit te zijn van wat knalvuurwerk. Zij doen hiervan vrijwillig afstand. Het vuurwerk werd mee ten burele genomen ter vernietiging.
  • Geluidshinder personen op Kantonsweg te Dilsen-Stokkem. Enkele jongeren steken bommetjes af. Bij onze aankomst lopen ze weg. Patrouille in de omgeving is negatief.

28-12-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Daalderdijk te Dilsen-Stokkem om 00.14 uur. H.K. (27j) gaat met zijn voertuig uit de bocht en verliest de controle over het stuur. Het voertuig rijdt door een voortuin tot in de beek. De bestuurder legt een positieve ademtest af. Intrekking rijbewijs voor 15 dagen. Takeling voertuig.
  • Misbruik van vertrouwen op Speltstraat te Dilsen-Stokkem. Een link werd aangeklikt op Google Chrome i.v.m. een gewonnen Ipad. De VISA gegevens werden doorgegeven. Nu blijkt er een groot geldbedrag afgehaald te zijn. PV wordt opgesteld.