zondag 9 december 2018

Wind zocht schutting!?!

08-12-2018
  • Verzekering op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Tijdens patrouille zien wij een voertuig met vervallen exportplaten. Er is geen verzekeringsdocument voorhanden. Takeling wegens geen verzekering, geen inschrijving en geen keuring. De eigenaar doet ter plaatse afstand. PV wordt opgesteld. 
  • Verdachte toestand op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Ter plaatse zien wij een voertuig op de parking staan waarvan de passagiersdeur open staat. Er zijn geen braaksporen. Vermoedelijk was de deur niet goed dicht gedaan en door de hevige wind open gewaaid. De deur werd dichtgedaan. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 19.49 uur. Ter plaatse stellen we vast dat 3 paaltjes zijn aangereden. B.J. (77j) gaat het onderling regelen. Het EAF wordt ingevuld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Breeërweg te Maaseik om 19.53 uur. S.A. dacht het koppelingspedaal in te duwen, doch duwt de rem volledig in, waardoor ze tot stilstand komt. Het voertuig achter haar bestuurd door G.P. (38j) uit Bree komt niet op tijd tot stilstand en het komt tot een aanrijding. Het EAF wordt ingevuld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 21.25 uur. Een paaltje aan de ovonde Boslaan/Rijksweg werd omvergereden. Ter plaatse stellen we vast dat het paaltje bevestigd aan een klinker plat op de grond ligt. Deze werd terug geplaatst. Verder onderzoek volgt.
  • Verzekering op Hertstraat te Maaseik om 23.04 uur. Tijdens patrouille treffen wij een bromfiets aan zonder kentekenplaat. Het voertuig staat ook hinderlijk op het midden van het voetpad. Wij laten de bromfiets takelen en stellen PV op.

Resultaten verkeersactie 08/12/2018
Alcoholcontrole:
27 samplertesten, waarvan 2 Positief – 2 ademanalyses Safe

Drugs in het verkeer:
2 speekseltesten, waarvan 1 Positief (intrekking rijbewijs en bloedproef)

PV verkeer:
1 x takeling voertuig vanwege geen geldig verzekeringsbewijs
1 x vervallen keuring

OI:
2 x gordeldracht
1 x gsm-gebruik tijdens sturen
1 x vervoer passagier in laadbak
6 x parkeren op trottoir
1 x parkeerverbod E3
1 x niet volgen rijbaan