vrijdag 7 december 2018

Eerst gewonnen, daarna verloren...

06-12-2018

  • Heterdaad diefstal op Rechtestraat te Dilsen-Stokkem om 17 uur. Er werd geld ontvreemd uit de geldlade van café ' Onder de Poort'. Verder onderzoek volgt. Omstaanders die iets gezien hebben betreffende de diefstal kunnen zich melden bij onze diensten.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Opoeterseweg te Maaseik om 17.21 uur. De bestuurder van een voertuig wijkt uit naar links en raakt het tegemoetkomende voertuig. Er is lichte schade. Het EAF wordt ingevuld. 
  • Jongerenoverlast op Kanaalstraat te Maaseik. Ter plaatse treffen wij een 5-tal voertuigen aan. Wij doen een fouille van al de personen alsook van de voertuigen. Een BB gun en een gebruikershoeveelheid drugs worden aangetroffen. PV wordt opgesteld. Iedereen verlaat de plaats.

07-12-2018

  • Misbruik van vertrouwen op Slakkenstraat te Dilsen-Stokkem. Uit naam van Telenet werd een mail verstuurd dat men een gsm-toestel Samsung S9 gewonnen had. Hiervoor moest men enkele stappen op de computer uitvoeren. Vervolgens diende men een nummer te bellen, waarna de computer volledig overgenomen werd. Geen nadeel. Wordt verder opgevolgd. 
  • Verkeersongeval op Steenweg naar Neeroeteren te Dilsen-Stokkem om 12.02 uur. Bij het inslaan naar de Eekhoornlaan wordt het voertuig van W.A. aangereden door V.C. uit Maaseik. Beide voertuigen schuiven verder tegen een haag. Een bestuurder wordt met de dienst 100 overgebracht naar het ZMK. PV wordt opgemaakt.