woensdag 23 januari 2019

Het populairste document dezer tijden: het EAF!

22-01-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 16.10 uur. Betreft enkel zeer lichte stoffelijke schade. Partijen vullen EAF in.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weg naar As te Maaseik om 16.29 uur. B.W. (71j) komt tijdens het achteruit rijden in aanrijding met het voertuig van D.G. (37j), dewelke net in het parkeervak stilstaat. Betrokkene geeft aan dat hij haar niet heeft zien inparkeren. Ter plaatse blijken alle documenten in orde en helpen wij bij het invullen van het EAF. Geen discussie over de feiten en beide ademtesten waren Safe. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Europalaan te Dilsen-Stokkem om 16.49 uur. Melding door ploeg PZ Lanaken-Maasmechelen. De partijen hebben geen EAF bij. Ze hebben de partijen in het bezit gesteld van een EAF. Ze vullen het zelf in.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Voorshoventerweg te Maaseik om 19.16 uur. F.D. (40j) wijkt tijdens het kruisen uit naar links en komt in aanrijding met het voertuig van H.M. (30j). De bandensporen duiden aan dat het voertuig volledig uitgeweken is naar het tegenovergestelde baanvak en nog heeft trachten terug te geraken naar zijn vak. De bestuurder legt een positieve ademtest af. Wij stellen PV op.

23-01-2019

  • Parkeren op Markt te Maaseik. Twee voertuigen worden getakeld voor de wekelijkse markt.