vrijdag 18 januari 2019

Van alle markten thuis...

17-01-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 13.54 uur. S.S. (41j) uit Maasmechelen wenst op het kruispunt met de Dorpsstraat af te slaan en sorteert voor naar de linkerrijstrook. Hierbij merkt hij K.Y. (22j) niet op, waardoor het tot een aanrijding komt. Het EAF wordt ingevuld. De ademtesten zijn Safe, documenten zijn in orde.
  • Aantreffen drugs op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Wij gaan tijdens patrouille over tot controle van een voertuig. De bestuurder wordt in het bezit gevonden van een kleine hoeveelheid verdovende middelen. VPV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 19.54 uur. G.H. (77j) rijdt van de Loerstraat naar de Burgemeester Philipslaan. Hierbij ziet hij het voertuig van D.P. (32j) uit Polen niet en rijdt het aan. Wij hebben het EAF helpen invullen wegens de taalbarrière. Beiden blazen Safe, documenten zijn in orde.

18-01-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 8.43 uur. Een 12-jarige fietser komt ter hoogte van het kruispunt met de Loerstraat in aanrijding met een personenwagen, bestuurd door V.Y. (27j). Geen gekwetsten en geen schade. 
  • Wegvervorming op Rode-Kruisstraat te Dilsen-Stokkem. De bestuurster van een voertuig is achteruit in een put gereden met een kapotte band als gevolg. De schade wordt geregeld met de Stad Dilsen-Stokkem.