donderdag 31 januari 2019

Jolly Jumper en My Little Pony!?


30-01-2019

  • Verkeersongeval op de Maaseikerlaan te Maaseik om 15.00 uur. B.M. (52j) wandelt over het voetpad richting Maaseik. Thv het kruispunt met de Rooterweg wordt zij aangereden door S.M. (56j) die de Maaseikerlaan wilde oprijden. Zij had de voetgangster niet gezien. Deze komt ten val en heeft vermoedelijk een polsbreuk, ze wordt overgebracht naar het ziekenhuis. 
31-01-2019

  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 05.10 uur. T.J. (35j) begint in de bocht met zijn Lexus te glijden door het gladde wegdek en komt tot stilstand tegen een haagje. Er is geen schade. De bestuurder vraagt onze diensten te komen kijken om vast te stellen dat er geen schade is en vraagt of we de strooidiensten verwittigen.
  • Loslopend dier op de Weteringstraat te Maaseik om 05.05 uur. Loslopend paard werd in weide gezet, eigenaar nog niet gekend.
  • Loslopend dier op de Diestersteenweg te Maaseik om 08.15 uur. Pony staat plots in de weide van bewoner. Na enig zoekwerk pony kunnen plaatsen in de weide van de rechtmatige eigenaar.