zondag 27 januari 2019

No happy ending?


26-01-2019

  • Diefstal op Schillingsstraat te Maaseik om 13.45 uur. Nummerplaat van Mercedes Vito werd gestolen.
  • Moeilijkheden met dronken persoon(1) op S L Kerkstraat te Maaseik om 19.45 uur. Melding van een vrouw van vreemde origine dewelke stomdronken is. Niet aangetroffen. 
  • Moeilijkheden met dronken persoon(2) op Scholtisplein te Maaseik om 22.20 uur. Horecauitbater zegt dat er een dronken dame aan de deur van de keuken blijft staan. Wij treffen aan de bar S.B. (52j) aan. Ze woont in de omgeving. Naar huis begeleidt. Ze zegt plechtig te beloven niemand meer lastig te vallen deze avond.
  • Bijstand medische dienst/Moeilijkheden met persoon op Spilstraat te Maaseik om 23.30 uur. Ziekenwagen vraagt bijstand voor agressieve patiënt in een slaapkamer van een Thaïs massagesalon. De 41-jarige man kan niet gewekt worden. Af en toe lijkt hij wakker te worden, dan schreeuwt hij enkele seconden om daarna terug in een diepe slaap te vallen. Vermoedelijk onder invloed. Betrokkene wordt op de draagberrie vastgegespt en uit veiligheidsoverwegingen geboeid. Overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.
  • Loslopend dier op Reselt te Dilsen om 13.20 uur. Paard werd in een geplaatst. Even later komt de eigenaar het paard halen.

27-01-2019

  • Verkeersongeval /sturen onder invloed op de Rijksweg te Dilsen om 02.30 uur. K.D. (30j) uit Geleen (NL) rijdt op de Rijksweg in de richting van Maasmechelen en valt naar eigen zeggen in slaap. Hij ramt drie geparkeerde wagens die allemaal getakeld worden. Hij blaast P, intrekking rijbewijs en onmiddellijke inning van 1260 euro.
  • Geluidshinder/alarm op Schoorstraat te Maaseik om 07.50 uur. Vals alarm. Eigenaar is ter plaatse het alarm komen uitzetten.