vrijdag 15 februari 2019

De ' tükör ' is er af !?!

14-02-2019

  • Verkeersongeval stoffelijk op Sionstraat te Maaseik om 12.45 uur. Ter plaatse treffen wij een geparkeerd voertuig met Hongaarse nummerplaten. De rechter spiegel is aangereden en hangt enkel met de kabel vast aan het voertuig. Onder de ruitenwisser treffen wij een schrijven aan met vermelding van de nummerplaat van het voertuig, dat de aanrijding heeft veroorzaakt, alsook de gegevens van de getuige. Wij begeven ons voor verder onderzoek naar de tegenpartij. Ter plaatse controleren wij de boorddocumenten. Wij gaan daarna over tot het opstellen van een PV.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Kloosterbempden te Maaseik om 15.09 uur. Het EAF werd ingevuld. De ademtesten van beiden waren negatief.
  • Misbruik van vertrouwen op Burg. Henrylaan te Dilsen-Stokkem. Melding van het binnenkrijgen van een Franstalige mail vanuit het eigen e-mailadres. Hierin dreigt men dat al de computerbestanden zullen worden gewist als er geen geldsom in bitcoins betaald wordt. Het slachtoffer is hier niet op ingegaan en heeft momenteel dus geen nadeel.