donderdag 21 februari 2019

Pussywagon?

20-02-2019

  • Verkeersongeval vlucht op de Dijkweg te Maaseik om 19.30 uur. S.M. (45j) kruist het voertuig van H.N. (42j) en zij raken elkaar met de spiegels. Doch andere partij stopt niet. Betrokkene draait zich om en rijdt het voertuig voorbij en kan het zo tot stoppen dwingen. Discussie.

21-02-2019

  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen om 01.00 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg een vlot rijdende MINI COOPER. Interceptie. M.D. (19j) kan geen geldig verzekeringsdocument voorleggen. Takeling.
  • Heterdaad diefstal braak?? op Venlosesteenweg te Kinrooi om 03.40 uur. De politieploeg krijgt melding van een heterdaad diefstal op de Venlosesteenweg. Ter plaatse hebben de bewoners zich opgesloten in de slaapkamer. De vluchtwagen zou voor de woning staan. Ter plaatse rondgang, geen braaksporen. Blijkt dat de verdachten aangebeld hebben. Patrouille. Verderop bij een bar de verdachte wagen aangetroffen. Blijkt dat de personen een afspraak hadden iets verderop bij de meisjes van plezier. Hadden zich van adres vergist.