donderdag 7 februari 2019

Mijn naam is haas! In het bos kwam een haasje aangelopen, help mij help mij uit de nood want de jager schiet mij dood!


06-02-2019

  • Wapens/munitie op Nijverheidslaan te Dilsen om 14.00 uur. Personeel van de Vlaamse Waterweg is op de Nijverheidslaan de bomen langs het kanaal aan het snoeien. Wanneer ze een tak die in het water is gevallen uit het kanaal halen, scheppen ze eveneens een mortiergranaat en enkele patronen en rookgranaten op. DOVO ter plaatse. Gevonden munitie is afkomstig van WO II. Mortiergranaat is in slechte staat zodat vervoeren geen optie is en dient te worden vernietigd. Op een weiland aan de Driepaal wordt het tuig gecontroleerd tot ontploffing gebracht.
  • Inbraakalarm op Bekaertlaan te Dilsen om 21.55 uur. Inbraakalarm drankenhal. Ter plaatse zijn 3 werknemers van een elektriciteitsfirma aan de stroom aan het werken.
  • Verdachte gedragingen/drugs in het verkeer/Aanmatiging van naam op Boslaan te Dilsen om 22.26 uur. De politieploeg gaat over tot de controle van een defect voertuig dat op het fietspad staat geparkeerd. De bestuurder stapt tijdens de controle vanuit een ander geparkeerd voertuig iets verderop op de Boslaan. De 22-jarige E.M. uit Antwerpen is gekend bij onze diensten. Hij geeft aan zelf een takelwagen te hebben gebeld. De bestuurder van het andere voertuig zegt geen identiteitsdocumenten bij te hebben en geeft een naam op. Mee ten burele en tijdens de fouille wordt zijn identiteitskaart aangetroffen. Hij had een valse naam doorgegeven. K.E. (24j) uit Antwerpen is een gekende veelpleger. Hij legt een positieve drugtest af. De nodige PV’s worden opgesteld.

07-02-2019

  • Verkeersongeval vlucht op de Vilvertstraat te Dilsen om 11.00 uur. Onbekende rijdt tegen verlichtingspaal.