dinsdag 19 februari 2019

Wees voorzichtig!

18-02-2019



  • Verkeersongeval op de Niesstraat te Maaseik om 17.00 uur. V.N. uit Bree rijdt met zijn vrachtwagen over de Niesstraat in de richting van Opoeteren centrum. Voor het kruispunt met de Leustraat hangen de laaghangende takken van een eik over de weg. V.N. dient uit te wijken voor een tegenligger en raakt hierbij met het dak van zijn aanhangwagen de boom. De aanhangwagen van de vrachtwagen is beschadigd. De boom hangt zo ver en laag over de weg dat het niet meer veilig is voor vrachtwagens om er onder door te passeren. De brandweer komt de boom vellen.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.00 uur. L.S. (24j) rijdt over de Ophovenstraat en wil de parking van de school opdraaien. Hierbij dwarst L.S. de rijbaan van het tegemoetkomende verkeer en verleent geen voorrang aan G.K. (41j) uit Kinrooi dewelke tevens over de Ophovenstraat rijdt doch in tegengestelde rijrichting.
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 19.25 uur. Tractor slaat links af. Op dat moment wordt hij ingehaald door O.I. (46j). EAF.