dinsdag 26 februari 2019

Hij kreeg het toch benauwd!


25-02-2019

  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 15.10 uur. Winkelinspecteur bemerkt in de Colruyt een manspersoon op die een zak vult met tabak. Thv de kassa zet verdachte het op een spurten in de richting van de Bleumerstraat. Thv de Monseigneur Koningsstr merkt verdachte dat hij gevolgd wordt door de winkelinspecteur en politie. Hij laat de gestolen goederen achter en zet het terug op een lopen. Dader wordt niet meer aangetroffen, mogelijks werd hij opgepikt door een voertuig. Gestolen goederen betroffen 50 pakjes tabak. Beschrijving dader : blank, 1m80, drager witte trui, blauwe jeans en witte sportschoenen. Verdachte doet trui uit tijdens zijn vlucht en laat deze ook achter. Verder onderzoek.
  • Hangjongeren op Lodderkuil te Dilsen om 20.30 uur. Controle en identificatie jongeren. Aangemaand te vertrekken en het rustig te houden.

26-02-2019

  • Sturen zonder geldig rijbewijs op Kantonsweg te Dilsen om 01.20 uur. B.S.(18j) wordt voor de derde maal in amper één maand tijd betrapt/geverbaliseerd inzake inbreuken op het voorlopig rijbewijs model 18. Betrokkene reed opnieuw met een passagier dewelke niet voldeed aan de voorwaarden van begeleider. Tevens opnieuw geen L-teken zichtbaar op de achterruit gekleefd. Opnieuw geverbaliseerd.
  • Niet-verzekerd voertuig op O Ophoverbaan te Maaseik om 09.00 uur. Interceptie wegens defect remlicht. Bestuurster haar keuring is vervallen en voertuig is niet verzekerd. Takeling.