vrijdag 7 mei 2021

3 maal is scheepsrecht!

06-05-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Ophovenstraat te Maaseik om 15.35 uur. Een 71-jarige en een 32-jarige bestuurder, beiden uit Dilsen-Stokkem, zijn met elkaar in aanrijding gekomen. Het EAF wordt ingevuld.
  • Hindernis op de rijbaan op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.00 uur. Er liggen 5 klinkers op de rotonde Boslaan/Rijksweg. De interventieploeg haalt ze van de rijbaan. 

07-05-2021

  • Aantreffen geseind persoon op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 0.10 uur. Tijdens patrouille gaan wij over tot controle van een voertuig. De 39-jarige bestuurder staat geseind voor verhoor. Betrokkene was tevens in het bezit van een kleine hoeveelheid verdovende middelen. De bestuurder mocht na verhoor ten burele terug beschikken. PV wordt opgesteld. 
  • Defect voertuig op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 07.30 uur. Een vrachtwagen staat in panne. De rijbaan is versperd. Het verkeer wordt omgeleid via de Hoogbaan. De firma gaat ter plaatse komen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Venlosesteenweg te Maaseik om 11.00 uur. Een 52-jarige bestuurster uit Kinrooi merkt het stilstaande voertuig van een 64-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem te laat op en kan een aanrijding niet meer vermijden. Een van de voertuigen wordt getakeld. De brandweer komt de rijbaan kuisen.