donderdag 13 mei 2021

Te laat voor verkeersles?

 12-05-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 15.15 uur. B.G wijkt uit naar links en geraakt op de middenberm waardoor een verkeersbord beschadigd geraakt. Geen gewonden, geen andere voertuigen in betrokken. Ademtest S. Wegen en verkeer in kennis.
  • Hulpverlening op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 16.24 uur. V.A (83) rijdt met een elektrische fiets tegen een verkeersbord vlak voor het commissariaat. De persoon wordt op het commissariaat een kwartier geobserveerd en kan daarna terug fietsen zonder evenwichtsproblemen. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Kanaalstraat te Maaseik om 17.16 uur. M.K en D.N komen in aanrijding op de Kanaalstraat. Bestuurders blazen Safe. Geen gewonden. EAF.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 23.19 uur. B.R (73) verliest de controle over het stuur en wijkt uit naar rechts waardoor hij in aanrijding komt met een geparkeerde takelwagen. B.R geraakt niet gewond maar legt een positieve ademtest af. Onmiddellijke intrekking rijbewijs. Voertuig wordt getakeld. PV.