zaterdag 1 mei 2021

Een halve wasbeurt...

30-04-2021

  • Verkeersongeval stoffelijk op Oude Ophoverbaan te Maaseik om 15.45 uur. Een 27-jarige bestuurder wil vanop de Oude Ophoverbaan rechtsaf slaan naar Sint-Jansberg. Een 18-jarige bestuurder uit Nederland wil vanop Sint-Jansberg linksaf slaan naar de Oude Ophoverbaan om zo naar de Venlosesteenweg te rijden. Ze komen hierbij in aanrijding met elkaar. Er is lichte blikschade. De ademtesten waren Safe. De verzekeringsmakelaar ging de partijen bijstaan bij het invullen van het EAF.
  • Controle op Weerstandersweg te Maaseik om 18.25 uur. Ter plaatse staan een 5-tal bromfietsen geparkeerd aan het water. Onder de bomen staan er een 7-tal jongeren. De jongeren staan op voldoende afstand van elkaar en zijn drager van een mondmasker. Er werden enkele flessen sterke drank aangetroffen en een kleine hoeveelheid verdovende middelen. De flessen drank en de verdovende middelen werden meegenomen ten burele. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk/Openbare dronkenschap op Vissersstraat te Dilsen-Stokkem om 18.35 uur. Ter plaatse blijkt er een voertuig met de voorkant in het water te liggen. De 25-jarige bestuurder uit Maasmechelen is duidelijk onder invloed van alcohol. Betrokkene wordt overgebracht ten burele voor verdere afhandeling en voor het afnemen van een alcoholtest. Hij wordt bestuurlijk aangehouden gezien hij niet meewerkend is. Het voertuig werd getakeld.