woensdag 16 april 2008

De weg was weg doch waar een wil is is een weg.

15-04-2008
  • Verkeersongeval op Weertersteenweg te Maaseik om 15.12 uur, R.P. uit Maaseik draait zich op de straat en komt hierbij in aanrijding met S.W. uit Dilsen, EAF.
  • Verkeershinder op de Wurfelderbroekweg te Maaseik, vrachtwagen bestuurd door C.J. uit Frankrijk heeft zich vastgereden op het kruispunt Wurfeldermolenweg-Wurfelderbroekweg. Bestuurder had zijn GPS gevolgd. Betreft combinatie trekker-oplegger. Trekker is naast het brugje geraakt en ligt met zijn mazouttank op rand brug. Bestuurder kan niet meer voor of achteruit. Weg geblokkeerd. DATEK dient ter plaatse te komen om combinatie op te tillen en terug op de rijbaan te zetten. De gehele operatie (incl. aanrijtijd Datek) neemt enkele uren in beslag. Bestuurder vrachtwagen kan uiteindelijk weg verder zetten richting industrieterrein Jagersborg. Geen schade aan openbaar domein.
  • Sluikstorten op Soerveldweg te Dilsen, tuinafval ligt op de weg, laten opruimen door TD.
  • Diefstal fiets op Schuttersstr tnv Willems Elodie, Hoogbaan 56.

16-04-2008

  • Verkeershinder op de Markt te Maaseik, Nederlandse vrachtwagen moet richting Maasmechelen. Hij heeft naar eigen zeggen zijn GPS gevolgd. Hij is de Eikerstraat ingereden en heeft het tijdelijke verkeersbord C5 verwijderd en voorbijgereden. Komt dan tot de vaststelling dat het wekelijkse Markt is en staat vast. Onmiddellijke inning gemaakt en dan het voertuig achteruit laten rijden en door de Capucienenstraat gestuurd.
  • Verkeersongeval op de Kasteelstraat te Maaseik om 12.15 uur, F.R. uit Kinrooi geeft geen voorrang bij het oprijden aan O.L. uit Margraten(Nl).