maandag 21 april 2008

Die heeft haar laatste krol van de trap gekrabd.

  • Diefstal voertuig op Herenlaak te Maaseik tnv W.F. uit Dusseldorf, een grijze VW Cabriolet werd gestolen.
  • Verdacht persoon op Hooggeisterveld te Maaseik, bij controle voertuig van V.M. uit Bocholt wordt een busje pepperspray gevonden. PV opgesteld.
  • Diefstal braak op Bleumerstraat te Maaseik tnv logopedisten, onbekende heeft langs achterzijde deur opengebeukt en is zo in de lokalen gekomen - vermoedelijk wat kleingeld weg - juiste nadeel is onbekend.
  • Verkeersongeval op de Venlosestwg te Maaseik om 13.00 uur, J.L. uit Kinrooi is in slaap gevallen en tegen boom aangereden, slechts licht gekwetst - ademtest safe.
  • Gevaarlijke dieren op Pannenhuisstraat te Dilsen, een vierjarig meisje heeft over bijna haar volledige lichaam bijtwonden en schrammen opgelopen van een kat van de buren.
    De eigenares van de kat gaat het laatste spuitje laten toedienen aan haar dier.
  • Heterdaad diefstal braak op Rijksweg te Dilsen tnv Nachtwinkel, twee daders nemen de vlucht via de achterzijde van het pand. Eén politieploeg lopend achter 1 dader (visueel contact) doch niet kunnen inhalen. Via een weiland naar de Haagstraat werd de verdachte kwijtgespeeld. Tweede dader heeft zich in eerste instantie verschanst op het terras op de bovenverdieping, doch weet via de rechterzijde van het pand te vluchten, Rijksweg over. Nadeel wordt teruggevonden, plastiekmand vol met sigaretten, gsm herlaadkaarten aan de linkerzijkant van het pand. Tijdens buurtonderzoek treft de politie het vluchtvoertuig aan op de Rijksweg. De eigenaar van het voertuig betreft een zware jongen uit Antwerpen. Het voertuig was tevens niet-verzekerd en wordt in beslag genomen,verder onderzoek wordt gevoerd.
  • Verkeersongeval op de Bergstraat te Maaseik om 06.40 uur, V.P. volgt fietspad en wordt aangereden door V.D. uit Dilsen die de weg oversteekt.