woensdag 23 april 2008

Niet Talmen, Swalmen.

22-04-2008

  • Aantreffen geseind persoon op de Ophovenstraat, Z.H. uit Maaseik loopt weg tijdens controle, na een achtervolging wordt hij gevat, persoon blijkt geseind.
  • Poging diefstal braak op Zandbergerstraat te Maaseik, stellen vast dat schuifraam geforceerd werd aan achterzijde woning. Enkele inkepingen van scherp voorwerp. Dader(s) niet binnen geraakt. Buurtonderzoek negatief.
  • Verkeersongeval op de Borreshoefstraat te Dilsen om 15.15 uur, 2 vtgn op kpt tegen elkaar, geen voorrang verleend. Tussen A.B. en E.M. uit Dilsen. Deze laatste vliegt hierbij door het hekwerk van een woning. EA ingevuld.

23-04-2008

  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 07.30 uur, K.L. uit Swalmen(NL) bestuurde de Volkswagen Polo in de richting Dilsen-Stokkem. Ter hoogte van het kruispunt Siemkensheuvel vertraagde hij om rechts de weg in te draaien. Hij werd dan langs achter aangereden door G.C. uit Maaseik die een vrachtwagen Volvo bestuurde. Door de aanrijding verliest hij de controle over zijn stuur, rijdt over de middenberm, dwarst de rijbaan en komt terecht in de voortuinen van twee woningen.
  • Afzetterij op de Siemenslaan te Dilsen, een inwoonster uit Maasmechelen tankte voor 50.34 Euro Super doch kon niet betalen gezien ze geen geld bij had.
  • Afzetterij op Siemenslaan te Dilsen, een blonde dame tankte een eerste keer op 03.04.08 voor 63.53 Euro diesel en vertrok dan gewoon. Op 09.04.08 is ze weer komen tanken voor de som van 61.89 Euro en vertrok dan weer. Gisteren 22.04.08 is ze dan terug gekomen in de winkel dit keer samen met een man en heeft er gewoon inkopen gedaan. De verantwoordelijke was toen niet aanwezig en ze werd ook door het andere personeel niet aangesproken. Via de auto van verdachte stelt de politie een onderzoek in.