donderdag 3 april 2008

The Blues Brothers.

  • Huisbrand op Hertstraat te Maaseik, rookontwikkeling in keuken, brandweer heeft binnen kunnen blussen, schade beperkt tot keuken.
  • Diefstal op Vennendijk te Maaseik 800 l mazout gestolen, diefstal gebeurde na eenvoudige opening van de vulmond van de mazouttank.
  • Overlast op Wouterbos te Maaseik om 22.30 uur, komen diverse meldingen binnen van verschillende bewoners. Bewoner is ervan overtuigd revolverschoten te horen. Denken dat het jagers zijn. Patrouille gedaan, zien jongeren wegrennen dewelke bezig waren bommetjes te gooien. Melders gerust gesteld.
  • Drugs op Kinrooiersteenweg te Maaseik ctl voertuig - tijdens fouille van 2 broers vinden we ca 5 gram wiet , PV + doorverwijzing therapeutisch advies.
  • Verkeersongeval op de Heulentakstraat te Dilsen om 17.30 uur, bestuurder van een vrachtwagen stopt en zet hem in de achteruit. Bestuurder personenwagen kan niet meer tijdig achteruitrijden waardoor de vrachtwagen tegen de voorkant van de Mercedes aanrijdt.
  • Sluikstorten op Emiel Dorlaan te Dilsen 6 plastic zakken met resten potgrond werden achtergelaten.

Gisteren, 02-04-2008, was er een melding van ronselaars(Inter Politie en Veiligheid) van advertenties/sponsoring die zich vooral bij kleine zelfstandigen aanbieden en hen geld afhandig willen maken. Niet zelden geven deze sujets zich uit als zijnde politiemensen. De politiezone Maasland in het bijzonder en de politie in het algemeen wensen zich te distantiëren van deze louche praktijken. Aarzel niet als u dergelijke personen over de vloer krijgt om onze diensten te contacteren maar aarzel vooral niet om NEE te zeggen.