maandag 14 april 2008

Ik belde naar mijn sleutels en toen startte de GSM.

13-04-2008
  • Vechtpartij op Borglaan te Maaseik, Tp blijkt dat Gruitrode tegen Neeroeteren heeft getracht te voetballen, de supporters langs het veld van Gruitrode konden zich niet inhouden en hebben wat scheldwoorden geuit tov Neeroeteren. Er zijn enkele meppen aan twee kanten gevallen. Gruitrode biedt zijn verontschuldigingen aan en zeggen steeds met dezelfde "" supporter"" miserie te hebben.
  • Drugs/weerspannigheid op Maastrichterstwg te Maaseik, bij een controle van een voertuig worden vijf personen gecontroleerd waarbij er één gekend is voor een drugsverleden, de eerste 4 personen zijn rustig en de fouille is negatief. De vijfde P.A. uit Genk heeft gedronken en is verbaal agressief : hij werkt niet mee. Hij probeert tot twee keer toe een zakje met cannabis weg te gooien en er vervolgens op te gaan staan. Betrokkene wordt geboeid nadat hij een inspecteur een kopstoot tracht te geven (die evenwel mist). Betrokkene wordt aangehouden voor drugsbezit en weerspannigheid. Een huiszoeking wordt door Pol Gaoz uitgevoerd. Verdachte mag na ontnuchtering in de amigo beschikken.

14-04-2008

  • Dronken persoon op de Sportlaan te Maaseik, de patrouille bemerkt op de parking van het CC van Maaseik een geparkeerde wagen waaruit regelmatig bonken komen. Ter plaatse blijkt het te gaan om een zatte madam uit Maaseik die probeert in slaap te vallen achter haar stuur. Wanneer de inspecteurs vragen of er iets scheelt zegt ze met een serieus dubbele tong dat ze overvallen is: haar gsm en autosleutel werden gestolen. De autosleutel ligt blijkbaar op het dashboard en de gsm naast haar op de zetel. Mevrouw werd thuis gebracht.
  • Verkeersongeval op de Maastrichterstwg te Maaseik om 08.11 uur, K.J. uit Kinrooi bestuurt haar voertuig over de Maastrichtersteenweg komende van het centrum. Thv het kruispunt met de Plantage dient zij linksaf te slaan. Een bus laat een opening zodat K.J. kan afslaan. Op het moment dat K.J afslaat rijdt K.J. uit Dilsen met zijn bromfiets over het fietspad. K.J ziet K.J. niet aankomen door de bus, het komt tot een aanrijding.
  • Diefstal te Maaseik tnv een apotheek, een zestal personen (4 vrouwen met 2 kleine kinderen) komen de apotheek binnen. Terwijl de apothekeres afgeleid wordt door klanten en nadien door 2 van de vrouwen, ontvreemden de andere personen cosmeticaprodukten twv een paar honderd euro. De politie voert een onderzoek en kon reeds twee verdachten identificeren.
  • Winkeldiefstal op B Philipslaan tnv Carrefour, B.B. uit Maaseik begeeft zich in het warenhuis. Hij doet er zijn boodschappen. De winkeldetective bemerkt hoe B.B. een tube tandpasta uit de verpakking haalt en in zijn jaszak steekt. Verder steekt hij nog 2 tandenborstels in zijn zakken. Bij de vleesafdeling ontvreemd hij nog vlees hetwelk hij in zijn broek wegsteekt. PV opgesteld.
  • Diefstal fiets op V Eycklaan te Maaseik.
  • Diefstal op E Dorlaan te Dilsen, diefstal van een aanhangwagen met een freesmachine.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstr te Dilsen om 11.00, M.S. uit Maaseik komt van de Boslaan en is rechts af gereden naar de Pannenhuisstraat. Is aan te slippen geraakt en tegen de verlichtingspaal terecht gekomen. Niet gekwetst.
  • Diefstal fiets op K Boudewijnlaan te Dilsen.
  • Brand op Rijksweg te Dilsen, een bewoner is een groot aantal palletten aan het opbranden. Vuur gedoofd door brandweer.