dinsdag 3 juni 2008

Echt iets voor 't Sneppeke!

02-06-2008

  • Verkeersongeval op de Oude Kerkstraat te Dilsen om 14.30 uur, vrachtwagen van LIDL rijdt tegen omheining van bewoner, EAF.
  • Heterdaad diefstal bromfiets op Rijksweg te Dilsen tnv B.M. uit Maasmechelen, melding van diefstal van een blauwe Wallaroo thv de Delhaize te Lanklaar. De politie kan na onderzoek de verdachte B.J. uit Dilsen arresteren. Hij toont waar de bromfiets heengebracht werd, hij was reeds gedeeltelijk gedemonteerd door een kompaan V.H.. PdK in kennis gesteld over de heterdaad diefstal.
  • Verkeersongeval op de Borreshoefstr te Dilsen om 16.00 uur, Fietser S.M. uit Dilsen komt in aanrijding met het vtg van T.I. uit Dilsen welke voor hem van rechts komt. PW vertrekt terug uit stilstand, doch had fietsers welke voor hem van links kwamen niet opgemerkt.
  • Opgefokte bromfiets op Rijksweg te Dilsen om 19.00 uur, V.L. uit Dilsen rijdt over de Rijksweg richting Maaseik. De overtreder rijdt aan hoge snelheid voorbij aan anoniem dienstvoertuig van de lokale recherche. Deze rijden aan een snelheid van 70 Km/u. Overtreder wordt staande gehouden en gecontroleerd. Gecorrigeerde snelheid : 79 Km/u. Takeling + stalling bromfiets.

03-06-2008

  • Diefstal braak op Saalweg te Dilsen, betreft een diefstal van een kluis uit het trefpunt Hoefkamp. Deur aan de achterzijde geforceerd. De kluis werd, incl. steunbeugels van de muur getrokken en ontvreemd.