dinsdag 24 juni 2008

Zeg niet te gauw, 't is weer een vrouw. Maar toch...

23-06-2008
  • Diefstal op Hamontweg te Maaseik, meters koperkabel gestolen op bouwwerf.
  • Verkeersongeval op de Markt te Maaseik om 10.30 uur, B.S. uit Maaseik rijdt met haar voertuig over de Markt in de richting van de Hepperstraat. Wanneer ze ter hoogte van GI Sport is komt ze tot de vaststelling dat ze te kort rijdt in de buurt van de geparkeerde voertuigen. Ze draait aan haar stuur om verder van de voertuigen af te komen doch draait naar de verkeerde kant. Hierdoor rijdt ze tegen een voertuig van de stad Maaseik en tegen de porsche van B.L. EAF.
  • Verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 13.15 uur, kop-staart aanrijding, EAF.
  • Weggelopen dier op Leverenweg te Maaseik, de grijze roodstaart papegaai van een inwoner is weggevlogen, hij heet FIFI en blaft en miauwt, indien het dier aangetroffen wordt gelieve de politie in kennis te stellen op 089/569211.
  • Drugs op K Bouwewijnlaan te Maaseik, tijdens een baancontrole worden drie jongeren in het bezit getroffen van respectievelijk 5, 1 en 3 gram cannabis. Betrokkenen kwamen juist van een coffeeshop uit Sittard(NL).
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.10 uur, B.F. uit Seraing draait een Kpt Rachels linksaf en geeft geen voorrang aan B.F uit Dilsen. Het komt tot een aanrijding. De man uit Seraing is enorm opgejaagd en scheldt de tegenpartij en getuigen uit omdat volgens hem de man uit Dilsen in fout blijkt te zijn hetgeen de getuigen tegenspreken. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Vlessersweg te Dilsen om 14.00 uur, H.I. uit Dilsen stond stil thv kruispunt Vlessersweg met de Schoolstraat om fietsende kinderen over te laten. B.P. uit Dilsen komt aangereden en dacht dat H.I. geparkeerd stond. Ze steekt voorbij, terwijl H.I. terug vertrekt; als B.P. zich terug op haar rijstrook wil begeven, komt deze in aanrijding met H.I..

24-06-2008

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.40 uur, K.R. uit Dilsen rijdt met zijn fiets van de parking Delhaize via zandpad in de richting van de Rijksweg. Hij wil het fietspad links oprijden, hij bemerkt te laat een andere 68-jarige fietster C.J. uit Maasmechelen op. Beide fietsers wijken uit voor elkaar en komen ten val. K.R. is niet gewond, C.J heeft een bloedende hoofdwonde en blijft roerloos liggen. Komt even later weer bij en wordt naar het ziekenhuis overgebracht.
  • Vandalisme op Brugstraat te Maaseik, kleine oranje vuilbak staat in brand, geblust.