vrijdag 20 juni 2008

Wiedewiedewiedewiet, Oranje haalt de finale N...!

19-06-2008
  • Wrak/Niet verzekerd voertuig op Van Eycklaan te Maaseik, een Peugeot 205 van blauwe kleur zonder nummerplaten staat geparkeerd op de Van Eycklaan thv het kruispunt met de PP Rubenstraat. Voertuig getakeld.
  • Drugs/jongerenoverlast op Egelsbergweg te Maaseik, aantreffen van een wagen met garageplaat en 4 inzittenden. Vier jongeren worden in het bezit gevonden van wiet, de nummerplaat werd in beslag genomen.
  • Diefstal/vandalisme fiets op K Boudewijnplein te Dilsen, fiets gestolen uit stalling humaniora, teruggevonden aan de brug te Dilsen, totaal vernield.
  • Verkeersongeval/Bedreigingen op de Siemenslaan te Dilsen. B.R. uit Dilsen rijdt tegen nieuwe aanhangwagen van C.T. uit Lummen. Ter plaatse alleen C.T. aangetroffen. Uit zijn relaas blijkt dat de andere bestuurder met groot lawaai vertrokken is. Hij wilde het aanrijdingsformulier niet invullen en wilde alleen geld geven. Vermits het om nieuwe aanhangwagen voor een boot ging, is C.T. hierop niet ingegaan. De motoragenten halen B.R. terug ter plekke, hij is verbaal zeer agressief en onbeschoft. Gaat weer in discussie. Hij geeft wel toe dat hij tegen de aanhangwagen is gereden doch wil niets tekenen. PV opgesteld, zal zich voor de rechtbank dienen te verantwoorden.
  • Inbreuken wetgeving rijbewijs op Bresilstraat, A.F. rijdt met L zonder begeleider.