maandag 23 juni 2008

Hij maakt het bont!

22-06-2008
  • Brand op K Kerkstraat te Maaseik aan het Ijzeren bed, een bloembakje heeft vuur gevat, snel geblust.
  • Verkeersongeval vlucht op de St. Lamb. Kerkstraat te Maaseik om 18.20 uur, J.D. uit Bree rijdt met zijn BMW op de parking van de Delhaize - op de parking begint hij met hoge snelheden te spinnen waardoor hij de controle verliest over zijn voertuig - hierbij raakt hij het stilstaand voertuig van B.E. uit Maaseik. Via een getuige kan de verdachte geidentificeerd worden. Patrouille in de buurt - kunnen betrokkene op de Maaseikerlaan intercepteren - heeft nog geen 2 jaren zijn rijbewijs - wordt op last van parket ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Kapelstraat te Dilsen om 18.20 uur, bromfietser B.R. uit Maasmechelen rijdt tegen de personenauto van K.W. uit Dilsen. EAF ingevuld.
  • Diefstal braak/Heterdaad op Stationsstraat te Dilsen, geen braaksporen. 1 zwarte ribbenbroek, 1 donkerbruine leren jas met bonte kraag en 1 oude damesfiets van het merk Gazelle werden gestolen. Om 23.02 uur krijgt de politieploeg de opdracht zich te begeven naar Elen, het slachtoffer is de verdachte aan het volgen. De verdachte draagt volgens het slachtoffer de schoenen en een broek die dezelfde dag gestolen werden uit zijn huis. De verdachte wordt gearresteerd en de gestolen goederen worden in de bouwvallige schuur opgehaald en gerecupereerd. Het betreft dezelfde verdachte die eergisteren ook al een diefstal pleegde, zal op maandag voorgeleid worden.

23-06-2008

  • Diefstal op Tienstraat te Dilsen tnv een bouwdedrijf, 70 m kabel gestolen.
  • Diefstal Stockheimerbosch te Dilsen, twee fietsen uit garage gestolen.