zondag 1 juni 2008

Tip? Schenk je schoonmoeder een Huskey.

31-05-2008
  • Verkeersongeval op de Markt te Maaseik om 10.50 uur, C.T. reed met zijn voertuig achterwaarts uit parkeerplaats en raakte hierbij het voertuig van W.M. EAF.
  • Diefstal uit voertuig op Herenlaakweg tnv H.H. uit Maaseik, ruit ingeslagen en geld weg.
  • Diefstal aanhangwagen op Rotemerlaan te Maaseik.
  • Moeilijkheden met dronken persoon te Maaseik, J.P. uit Bree is dronken op weg naar zijn schoonmoeder met een baseballknuppel, er zou vanmiddag een discussie geweest zijn. Even later kan de politieploeg hem staande houden en meenemen ten burele. Ademtest positief, rijbewijs ingetrokken, PV wapendracht + bedreiging.
  • Verdacht voertuig/verkeersongeval vlucht op de Nieuwstraat te Dilsen, ter plaatse staat een voertuig, voorzijde beschadigd, geen duplicaat nrpl, lichten ontstoken, vtg niet afgesloten, geen bestuurder. De ploeg gaat naar eigenaar B.R. uit Maasmechelen. De voordeur staat open. Betrokkene komt naar beneden gewaggeld, is duidelijk dronken. Is op vermaakuitstap geweest met zijn vtg en denkt dat zijn vtg achter de woning staat. Weet van niets meer, zegt totaal van de wereld geweest te zijn door bier en jagermeister. Even later krijgt politie Maasmechelen melding van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf op de Molenstraat te Maasmechelen. Rijbewijs ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.30 uur, J.N. uit Dilsen rijdt op het rondpunt en wil dit verlaten naar de Boslaan, thv het fietspad komt ze in aanrijding met bromfietser M.T. uit Dilsen. De bromfietser moest voorrang verlenen, maar deed dit niet. EAF.
  • Verkeersongeval op de Koppelstraat te Dilsen om 14.40 uur, fietser D.J. werd bij het oprijden van de Rijksweg aangereden door H.J. uit Maasmechelen, EAF.
  • Verkeersongeval op Heilderveld te Dilsen om 17.20 uur, I.R. heeft een flauwe bocht naar rechts gemist en is rechtdoor een weide ingereden. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een omheiningspaal. Bestuurder werd gekwetst en overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Schade door dieren aan dieren op Noteborn te Dilsen, een huskey heeft 13 kippen, 1 haan, 5 kalkoenen en 1 pauw doodgebeten. De hond ligt te slapen in de tuin na een lekker ontbijt. Hondenvanger neemt hond mee. Later zich de eigenaar, zal schade vergoeden.