zaterdag 21 juni 2008

Staat Van der Sar straks ook in een schiettent?

20-06-2008
  • Opzettelijke slagen op Eerste Straat te Maaseik, enkele vriendinnen hebben ruzie, een meiske uit Kinrooi heeft blauw oog, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Maasweg te Maaseik om 17.30 uur, bromfietser geeft geen voorrang en rijdt tegen wagen, EAF.
  • Diefstal braak op Rijksweg te Dilsen, ter plaatse treffen wij V.B. uit Dilsen aan die ligt te slapen in een zetel onder een afdak. Naast de verdachte ligt een plastic zak met schoenen en een GPS. De GPS werd gisteren uit een camionette gestolen. V.B. werd overgebracht ten burele. Hij erkent dat hij de gestolen waar in zijn bezit had, maar hij weet niet hoe die tot bij hem zijn gekomen. Gestolen goederen teruggegeven aan eigenaar.

21-06-2008

  • Vandalisme op Rijksweg te Dilsen, glas van bushokje werd stukgeslagen.
  • Diefstal fiets op Stokkemerbaan te Dilsen.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 11.30 uur, kop-staart aanrijding, EAF.
  • Brand op Kruishoefstraat bij Alro, brandweer had voorlopig al alles onder controle maar door de rookontwikkeling zijn een aantal arbeiders uit het fabriek gehaald. Tijdens onderhoudswerken in de Alro heeft in een lichte vrachtwagen een gasfles vuur gevat en hierdoor is er toch een lichte ontploffing geweest. Het voertuig stond geparkeerd naast opslagtanks. Alles snel onder controle en geen gekwetsten.
  • Verdachte gedragingen op Molenveld te Dilsen, V.Y. uit Hillegom(NL) zit achter op een moto en zou met een luchtbuks zijn beschoten. Zij voelde duidelijk iets op haar rechter bovenarm en heeft een man zien staan aan een klein venster met een geweer. Ze was toch wel geschrokken maar had geen verwonding vermits zij motorkledij droeg. De politieploeg heeft dan in de bewuste woning een 14-jarige aangetroffen met een plastieken speelgoed Uzi. Hiermee had hij wat witte bolletjes geschoten door zijn raam maar had zeker niet de bedoeling om op iemand te richten. Was danig onder de indruk, bolwassing gegeven.