woensdag 28 september 2011

Het werd hem te heet onder de voeten.

27-09-2011
  • Oplichting op Javanastraat te Maaseik. Een Maaseikenaar van allochtone afkomst gebruikt valse jetons voor de carwash. 
  • Verkeersongeval  op de Hoevenstraat te Maaseik om 16.40 uur. Betreft een aanrijding tussen 3 personenwagens. A.H. uit Maaseik ziet niet dat er voor haar 2 voertuigen stil staan. Hierdoor wijkt ze uit en komt in aanrijding met J.P. uit Maaseik en uiteindelijk terecht op de kiezelstrook voor een woning. De kiezelstenen vliegen in het rond en verbrijzelen de ruit van het voertuig van V.J. uit Bree.
28-09-2011
  • Dronken persoon op Maaseikerlaan te Maaseik. Fietser heeft fietspad en rijbaan nodig en gaat richting Corner. De Dilsenaar wordt thuis gebracht waar zijn vrouw zich om hem bekommert. 
  • Diefstal fiets op Spileind te Dilsen. Herenfiets gestolen uit tuinhuis.
  • Brandstichting op Kantonsweg te Dilsen om 03.00 uur. Buurman meldt brand woning. De bewoner is uit raam gesprongen. De politieploeg gaat ter plaatse. Het betreft brand in een woning op de 1ste verdieping. De vlammen slaan uit het raam. De bewoner ligt op de grond. Hij wordt omgeven door buurtbewoners. Betrokkene is nog bij bewustzijn. De bewoner werd met zware brandwonden overgebracht naar het brandwondencentrum te Leuven. Hij is niet in levensgevaar. De onderzoeksrechter werd gevat en verder onderzoek omtrent de juiste omstandigheden wordt gevoerd.