vrijdag 30 september 2011

Sleurhutterroristen!

29-09-2011
  • Gaslek op Hamontweg te Maaseik 15.55 uur. Een aannemer heeft tijdens proefboringen de gasleiding geraakt. Lek bevindt zich in de Hamontweg ter hoogte van de Koningin Fabiolalaan. Een veiligheidsperimeter van 100m wordt ingesteld. De K. Fabiolalaan wordt afgesloten en het verkeer omgeleid. Bewoners van enkele woningen binnen de perimeter worden opgevangen in het politiecommissariaat. Infrax herstelt de schade en omstreeks 19.30 uur kon alles weer worden opengesteld. De bewoners konden zich terug naar hun woning begeven. 
  • Sturen onder invloed op Venlosesteenweg te Maaseik om 18.00 uur. M.M. (49j) uit Maaseik blaast P, rijbewijs ingetrokken. 
  • Poging Oplichting op Niesstraat te Maaseik. Een 80-jarige inwoonster werd al voor de derde week op rij gevraagd om haar klinkers te laten reinigen. Het betreft mannen die Duits en Nederlands spreken, zij gaan van deur tot deur, steeds met een andere wagen en andere personen. 
  • Sluikstorten op Kropstraat te Dilsen. Melding dat een oude wagen met een eveneens een oude, versleten caravan gestopt is. De 2 inzittenden hebben vliegensvlug de caravan achterwaarts in een weiland geduwd en zijn in volle vaart vertrokken. Caravan zit vol met afval, ruiten kapot. Er zijn aanwijzingen naar de identiteit van de dader, PV sluikstorten wordt opgesteld.
30-09-2011
  • Diefstal uit voertuig op Kwavenstraat te Dilsen. Afgelopen nacht werd uit de mazouttank van een vrachtwagen enkele honderden liters mazout gestolen.