vrijdag 16 september 2011

Lost!

15-09-2011
  • Verdacht voertuig/Oplichting op Roosterbergstraat te Maaseik. Personen bieden zich aan om de oprit te reinigen of asfalteren. Drie personen zijn op de oprit bij de bewoner. Deze deelt ons mede dat betrokkenen moeilijk te overtuigen waren dat hij niet op hun voorstel wilde ingaan. Alle drie de personen zijn niet gekend. Personen en voertuig gefouilleerd. Ze waren in de namiddag al in de straat geweest op verschillende adressen. 
  • Drugs/Sturen onder invloed op Diestersteenweg te Maaseik. B.Y. (23j) uit Maasmechelen komt aangereden en komt maar ternauwernood tot stilstand wanneer de ploeg hem wil controleren. In de wagen hangt weedgeur. Er wordt weed en een joint gevonden. De bestuurder legt een positieve speekseltest af. Hij kan geen rijbewijs voorleggen.
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 13.00 uur.  D.J. (30j) uit Herent staat op parkeerstrook rijrichting Genk en wordt aangereden door de bestelbus van T.F. uit Leuven dewelke naar rechts is uitgeweken. EAF.
  • Verkeersongeval op de Vrietselstraat te Dilsen om 20.10 uur. V.N. (40j) uit Lanaken en M.P. (21j) uit Dilsen, EAF.
  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen om 22.00 uur. V.R. (28j) rijdt tegen meer dan 130 km/u, rijbewijs ingetrokken.  
16-09-2011
  • Verdachte personen op Rijksweg te Dilsen om 02.00 uur. Melder zegt dat drie man voor zijn voertuig insprongen, volgens hem ontsnapte gevangenen. Ter plaatse. Betreft leerling soldaten die in de buurt van Rotem gedropt zijn (47 man!), enkel gekleed in een overall en hun gezicht met verf besmeurd. Zij hebben de opdracht om tegen de middag in TIELEN aan te komen op eigen houtje.