woensdag 14 september 2011

Was waarschijnlijk gestopt met roken...

13-09-2011
  • Pieletutteman Heterdaad op Kasteeldreef te Dilsen om 16.30 uur. Een 20-jarige jongen uit Dilsen werd aangehouden door de recherche en interventiedienst van de politie Maasland. Dit was het resultaat van meerdere gerichte controles, patrouilles en de hulp van getuigen. De jongeman bekende meerdere feiten gepleegd te hebben de laatste maanden in het Maasland. De jongeman dient zich te laten behandelen voor zijn afwijking. De controles terzake zullen nog enige tijd uitgevoerd worden.
14-09-2011
  • Winkeldiefstal op Hoogbaan te Dilsen. Een 74-jarige man werd betrapt op het stelen van enkele stukken chocolade. Enkele jaren eerder had hij al eens tabak gestolen.
  • Voertuig in water op Vissersstraat te Dilsen. Een bestuurder is vergeten de handrem op te trekken en zijn wagen is in het water beland. Brandweer is ter plaatse met 1 duiker. Voertuig op het droge.
  • Verkeersongeval op de Pater Sangersbrug te Maaseik om 12.10 uur. Betreft een kop-staart aanrijding tussen drie personenauto's. V.M. (43j) uit Geleen (NL) rijdt met haar voertuig op de Maasbrug in de richting van Nederland, wanneer zij plots moet remmen voor een overstekende scooter. C.H. (70j) uit Buchten (NL) en H.J. uit Brechten (NL) rijden er vervolgens achterop. EAF.