dinsdag 13 september 2011

Hij had geen been om op te staan..

12-09-2011
  • Verkeersongeval op de Bospoort te Maaseik om 17.30 uur. V.C. (12j) uit Maaseik is op de rotonde aangereden door het voertuig van F.B. (46j) uit Maaseik komende uit de Koningin Astridlaan. De fietster is ongedeerd, fiets beschadigd, EAF.
  • Verkeersongeval op de Kriekelsheuvelstraat te Maaseik om 19.00 uur. M.E. (58j) uit Maaseik staat stil op het einde van de Kriekelsheuvelstraat aan het kruispunt met de Weertersteenweg. Ze stond correct voorgesorteerd om af te draaien wanneer een tractor met aanhangwagen afdraait. Deze kan door zijn omvang de bocht niet degelijk nemen en raakt het linkervoorwiel en linkerspiegel. EAF.
  • Poging diefstal braak heterdaad op Bleumerstraat te Maaseik om 22.30 uur. Verdachte O.H (29j) uit Maaseik trapt het raam van de deur van een winkel stuk. Hierbij loopt hij ernstige verwondingen op aan zijn rechteronderbeen. Verdachte neemt de vlucht, maar kan door de kwetsuren niet echt uit de voeten. De politieploeg kan hem vatten op de Sionstraat. Betrokkene verklaart in eerste instantie dat hij is neergeschoten. Overgebracht naar ziekenhuis.Verder onderzoek.
  • Onverantwoord rijgedrag/drugs/verboden wapen/Verkeersongeval op de Schoolstraat te Dilsen om 19.40 uur. Onze diensten worden ingelicht dat een grijze wagen roekeloos over de Rijksweg rijdt richting Maaseik. De politieploegen treffen het voertuig in eerste instantie niet aan. Even later een melding van een verkeersongeval op de Schoolstraat. Hier treft de ploeg het voorvernoemde voertuig in panne aan. Een wiel is volledig stuk en er lekt olie uit het motorblok. Bestuurder D.M. (24j) uit Dilsen had het voertuig geleend van een vriend. Er wordt een verboden wapen en verdovende middelen aangetroffen in de kledij van de bestuurder.
13-09-2011
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 08.00 uur. G.S. (22j) uit Maaseik komt in aanrijding met H.I. (40j) uit Maaseik. EAF.