woensdag 12 februari 2020

De aanhouder wint.....NIET!

11-02-2020

  • Stormschade op Acht Meilaan te Maaseik om 16.00 uur. Boom omgevallen over beek en eigendom, BW ruimt op.
  • Verkeersongeval op Kloosterbempden te Maaseik om 19.40 uur. V.T. (42j) staat voor de slagboom van de parking op Kloosterbempden. Ze komt erachter dat ze geen ticket heeft en rijdt achteruit. Hierbij heeft ze niet gezien dat R.W. (44j) achter haar staat en botst erop. EAF. De dame vond desondanks dat ze gelijk had en dat de andere bestuurder daar niet mocht stilstaan.
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 19.45 uur. Een 17-jarige fietser uit Kinrooi fietst op het fietspad op het kruispunt Maastrichtersteenweg naar de Stationsstraat en wordt aangereden door V.L. (79j).  

12-02-2020

  • Verdacht/geseind voertuig op Bleumerstraat te Maaseik om 08.00 uur. De politieploeg onderschept een vrachtwagen met twee duplicaatkentekenplaten. De bestuurder laat weten dat de originele kentekenplaat twee dagen geleden als verloren werd aangegeven. Documenten verder in orde doch waarschuwing dat voertuig voorzien moet worden van nieuwe nummerplaten.
  • Niet-verzekerd voertuig op K Fabiolalaan te Maaseik om 08.45 uur. De politieploeg onderschept een Skoda Octavia met twee duplicaatkentekenplaten. M.M. (31j) is met niets in orde en het voertuig wordt getakeld. Betreft reeds het derde voertuig op korte tijd van betrokkene dat wordt getakeld.
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 10.30 uur. Kop staart aanrijding tussen S.A. (76j) en V.R. (37j). EAF.