dinsdag 25 februari 2020

Hardnekkige vlammen ...

24-02-2020

  • Sturen onder invloed op Markt te Maaseik om 16.27 uur. Tijdens een patrouille merken wij een verdacht voertuig op. De bestuurder draagt geen veiligheidsgordel. Interceptie op de Markt. Positieve speekseltest. Intrekking rijbewijs voor 15 dagen. Proces-verbaal opgesteld.
  • Verkeersongeval op Diestersteenweg te Maaseik om 16.37 uur. Beide bestuurders komen vanuit het ziekenhuis en willen de Diestersteenweg opdraaien. De 56-jarige bestuurder van de vrachtwagen uit Peer draait linksaf en de 34-jarige bestuurder van de personenwagen uit Pelt draait rechts af. Hierbij komen beide partijen licht met elkaar in aanrijding. Beide bestuurders leggen een negatieve ademtest af. Enkel stoffelijke schade. EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 21.53 uur. Een voertuig is in een omheining gereden en heeft vluchtmisdrijf gepleegd. Onderzoek wordt ingesteld.

25-02-2020

  • Brand op Voorshoventerweg te Maaseik om 05.11 uur. Betreft opflakkering van de brand van gisteren. Brandweer komt ter plaatse en voert de nodige bluswerkzaamheden uit. Verkeersregeling werd door ons uitgevoerd.
  • Metaaldiefstal op Soerenbosweg te Dilsen-Stokkem. Onbekenden hebben kabels op een werf gestolen. Melding opgesteld. Patrouilles in omgeving.