vrijdag 28 februari 2020

Een wheelie voor de auto???

27-02-2020

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 17.39 uur. Betreft een aanrijding tussen twee personenwagens. Controle van de boorddocumenten is negatief. Beide bestuurders leggen een negatieve ademtest af. EAF wordt ingevuld.
  • Opzettelijke beschadigingen op Sint-Lambertuskerkstraat te Maaseik om 20.17 uur. Een manspersoon trapt de spiegels af van geparkeerde voertuigen. De verdachte werd aangetroffen en erkende de feiten begaan te hebben. Betrokkene werd van zijn vrijheid benomen en na contactname met het Parket gearresteerd. Verhoor werd uitgevoerd. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Boslaan/Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 22.00 uur. Een 66-jarige bestuurder reed rechtdoor door de omheining van een firma. De bestuurder werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij een positieve ademanalyse aflegde. Het voertuig miste zijn rechter voorwiel. PV werd opgesteld.  

28-02-2020

  • Verkeersongeval stoffelijk op Zandstraat te Maaseik om 05.06 uur. Een voertuig is tegen een ander voertuig geschoven ingevolge de gladheid van het wegdek. Het EAF wordt ingevuld.
  • Misbruik van vertrouwen op Izevenstraat te Maaseik. Het slachtoffer krijgt een SMS bericht van FOD Financiën met de boodschap dat betrokkene een openstaande schuld heeft en dat er deurwaarders langs zullen komen als de schuld niet betaald wordt. Bij het doorgeven van de benodigde gegevens, blijkt er een bedrag van de rekening afgegaan te zijn. Cardstop werd gebeld om de kaart te blokkeren.
  • Diefstal op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik. Onbekende heeft zich toegang verschaft tot het lokaal. Hier zijn enkele kasten open gebroken en werden etenswaren meegenomen. Verder onderzoek volgt. 
  • Verlies lading goederen op Boslaan/Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 10.09 uur. Een vrachtwagen heeft een hoeveelheid glas verloren. Ploeg gaat ter plaatse. Wij kunnen geen glas meer aantreffen.