zaterdag 15 februari 2020

Een spoor van vernieling!

14-02-2020

  • Verkeersongeval op Lombaardsteeg te Maaseik om 15.39 uur. Een 72-jarige fietsster komt in aanrijding met een jongeman met de fiets en komt hierbij ten val. Betrokkene raakt gekwetst en de ambulance wordt gebeld. 
  • Winkeldiefstal op Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem om 17.50 uur. Onbekende zou een winkelkar gevuld hebben met allerhande goederen en via de ingang de winkel hebben verlaten. De goederen werden met winkelkar en al in een lichte vracht geladen waarop de daders de plaats verlaten. Verder onderzoek volgt. 
  • Diefstal elektrische fietsen op Nachtegaallaan te Dilsen-Stokkem. 

15-02-2020

  • Verkeersongeval stoffelijk op Weertersteenweg te Maaseik om 01.47 uur. Een 32-jarige bestuurder uit Kinrooi komt eerst in aanrijding met de wegversmalling, rijdt daarna 2 borden omver en komt tenslotte in de gracht terecht waar hij nog een verlichtingspaal raakt. De bestuurder blaast positief. PV’s worden opgesteld. 
  • Diefstal in woning op Heirbaan te Dilsen-Stokkem om 02.47 uur. De achterdeur werd opengebroken. De woning werd volledig doorzocht. Met de autosleutels werd ook een voertuig meegenomen. Verder onderzoek volgt. 
  • Loslopend dier op Dorperheideweg te Maaseik om 7.40 uur. Op locatie loopt een paard los. De eerste wandelaars van een georganiseerde wandeling zijn al in aantocht. Ploeg ter plaatse: het paard wordt tegenover het voetbalplein van Opoeteren in een weide geplaatst. Eigenaar wordt in kennis gesteld.