zondag 2 februari 2020

Wees alert en bel 101 indien nodig!

01-02-2020

  • Diefstal met braak op Bakkershoefstraat te Dilsen-Stokkem om 18.33 uur. De voordeur werd geforceerd en in de woning werden kasten doorzicht. Enkele juwelen werden gestolen. Verder onderzoek.
  • Poging diefstal op Lemmenshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 18.35 uur. De bewoners worden opgeschrikt door lawaai. De voordeur werd geforceerd maar er is niemand meer te zien. Geen nadeel.
  • Diefstal met braak op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 22.29 uur. Men heeft zich toegang verschaft door de voordeur open te breken. De hele woning werd doorzocht. Camerabeelden aan de woning worden onderzocht. PV wordt opgesteld.

02-02-2020

  • Poging diefstal op Haverstraat te Dilsen-Stokkem om 04.50 uur. Bewoners worden opgeschrikt door het alarm dat in de woning af gaat. De achterdeur vertoont braaksporen. Geen nadeel.
  • Diefstal met braak op Maïsstraat te Dilsen-Stokkem om 06.19 uur. Onbekende forceert het slot van de achterdeur om alzo de woning te betreden. De bewoners worden wakker door het alarm dat af gaat. Juwelen, geld, laptop en GSM werden gestolen. Slachtoffer ziet verdachte zich verschuilen aan de overkant van de straat. Achtervolging wordt door de ploeg te voet in gezet doch de verdachte kan ontkomen door over verschillende omheiningen te springen. Camerabeelden worden opgevraagd. Verder onderzoek.