donderdag 13 februari 2020

Mieëke en bieëke!


12-02-2020

  • Diefstal fiets op Diestersteenweg te Maaseik.
  • Verdachte personen op Meerkensweg te Maaseik om 16.00 uur. Er een loopt een vrouw en twee kinderen in de straat. Ter plaatse, betreffen getuigen van Jehova.
  • Verkeershinder/moeilijkheden met persoon op Miekersweg te Maaseik om 23.30 uur. Tijdens patrouille bemerkt de politieploeg een vrachtwagen in een doodlopende straat tot tegen de wegenwerken. Er is geen chauffeur bij de vrachtwagen. De vrachtwagen moet via zandwegjes tot daar gereden zijn. Even later belt de chauffeur uit Bree wederom terug naar de 101 dat wij een oplossing moeten zorgen voor hem. De oplossing om achteruit te rijden ziet hij niet zitten. Hij wil tot thuis geraken met de vrachtwagen. Hij eist dat de aannemer van de wegenwerken dit maar moet komen regelen. Hem uitgelegd dat dit midden in de nacht niet te regelen is. Het is duidelijk aangegeven dat je niet door kunt rijden. Melder gaat het hier niet bij laten en begint te dreigen met deurwaarder enz...
  • Verdacht voertuig op Rijksweg te Dilsen om 19.10 uur. Voertuig met duplicaat kenteken staat geparkeerd op privé terrein, dit zonder toelating eigenaar. Eigenaar voertuig werd gecontacteerd, voertuig stond te koop, gaat verplaatst worden.
  • Vechtpartij??/Sturen onder invloed op Haagstraat te Dilsen om 21.15 uur. Er zou bij de horecazaak een discussie zijn geweest. Ter plaatse blijken de verdachten vertrokken. Tijdens het verlaten van de plaats merken wij een terugdraaier op, betreft het voertuig beschreven door een getuige. Interceptie. N.M. (49j) blaast P. Intrekking rijbewijs. Hij zegt niets te weten van een vechtpartij.