woensdag 24 juni 2009

CC had te weinig cc?

23-06-2009
  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg te Maaseik om 14.14 uur. D.E. (37j) uit Maaseik komt met zijn motorfiets uit Kinrooi over de Weertersteenweg. Hij rijdt recht op de verkeersgeleider, wordt dan omhoog gekatapulteerd en komt een honderdtal meter verder tot stilstand. Het slachtoffer werd overgebracht naar dienst spoedgevallen.
  • Verkeersongeval op Scholtisplein te Maaseik om 14.30 uur. V.M. (63j) uit Maaseik fietst over het Scholtisplein. Bij het passeren van de verkeersborden raakt ze verstrikt in een rood wit lint van de borden, hierdoor komt ze ten val. Overgebracht naar spoed.
  • Verkeersongeval op de Kanaalstraat te Maaseik om 17.20 uur. Fietsers rijden met 3 op de Kanaalstraat. T.M. (14j) uit Maaseik rijdt tegen het achterwiel van een andere fietser en valt tegen de grond. Persoon wordt overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.

24-06-2009

  • Drugs op G kerkstraat te Maaseik om 00.30 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg een verdacht persoon in een portaal staan. H.D uit Maaseik wordt in het bezit gevonden van een halve joint, een flesje GHB en een zakje speed. Tijdens een huiszoeking wordt nog een hoeveelheid cannabis aangetroffen.
  • Vechtpartij op Eikerstraat te Maaseik. F.Y. uit Kinrooi wordt bloedend aangetroffen. Heeft slagen gekregen van 3 allochtonen. Slachtoffer overgebracht naar ziekenhuis. Slachtoffer enkele hechtingen. Verder onderzoek.
  • Opgefokte bromfiets/agressie op Brugstraat te Maaseik. Een politieinspecteur verplaatst zich per politiemotor over de Maaseikerlaan in de rijrichting van Maaseik. Een witte bromfiets rijdt in de rijrichting van Opoeteren. Deze bromfiets maakt een hels lawaai doordat er iets mankeerde aan de uitlaatpijp. Vaststeller draait de motor en rijdt de bestuurder van de witte bromfiets achterna. De bromfiets neemt de vlucht en rijdt tegen een hoge snelheid het kruispunt Corner over. De bestuurder laat de bromfiets even verder achter en vlucht te voet weg. Betrof C.C. (17j) uit Opglabbeek.
  • Diefstal braak op Bekaertlaan te Dilsen. Weeral inbraak, ongeveer 600 kg kabel (koper) gestolen. Recherche doet onderzoek.
  • Diefstal fiets op Steenweg nr Nrt te Dilsen.
  • Diefstal braak op Brammert te Dilsen. Van verschillende werfketen zijn de sloten opengebroken doch blijkbaar niets verdwenen.