donderdag 4 juni 2009

Ene zijn rijbewijs, de tweede zijne fiets en de derde zijne kluts!

04-06-2009

  • Onverantwoord rijgedrag op de Gremelsoweg te Maaseik omstreeks 08.00 uur. K.I. (18j) uit Maaseik scheurt met zijn wagen aan hoge snelheid over de straat, zonder rekening te houden met de voorrangsregels en de talrijke schoolgaande jeugd. Rijbewijs ingetrokken.
  • Diefstal fiets op Vlessersweg te Dilsen.
  • Verkeersongeval vlucht op de Rijksweg te Dilsen om 16.15 uur. V.W. (21j) uit Vorselaar reed met zijn vrachtwagen in de richting van MSK. Tussen Rotem en Elen plaatst hij zich rechts van de rijbaan. Moest dringend plassen. Doet het portier open. Op dat moment reed een achteropkomend voertuig tegen het geopende portier aan. Na de aanrijding is dit voertuig niet gestopt. Gegevens omtrent dit voertuig heeft hij niet. Was volledig zijne kluts kwijt doch werd niet gewond.
  • Brand op de Hoogbaan te Dilsen om 20.00 uur. De Amerikaanse Stock te Rotem is in vlammen opgegaan, gigantische rookvorming. Een deskundige werd door het parket aangesteld. Ontruiming tussen Hoogbaan en Haagstraat. Brandweer Maasmechelen-Maaseik-Bree en Bilzen in actie. Politieinspecteurs worden mondmaskers toebedeeld teneinde de verkeersregeling te kunnen doorvoeren. Massaal ramptoerisme.