zaterdag 6 juni 2009

Doe mij.................. een Frietje Oorlog!

05-06-2009

  • Drugs op de Hoogstraat te Maaseik. Bij controle van een rondhangplaats voor jongeren gaat de politieploeg over tot controle van een voertuig en de twee inzittenden. Bij passagier N.J. uit Dilsen wordt er een hoeveelheid cocaïne aangetroffen in diens portefeuille.
  • Diefstal uit voertuig op Langstraat te Dilsen. Handtas gestolen uit wagen terwijl een inwoonster haar zoontje ophaalde aan de sporthal te Elen. Even later wordt de handtas teruggevonden, waardevolle spullen weg.
  • Poging diefstal uit voertuig op Siemenslaan te Dilsen, tankdop van vrachtwagen werd geforceerd doch niet gelukt mazout te stelen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg om 17.00 uur. R.M. uit Dilsen staat op de parkeerstrook voor de Dexia. D.F. uit Maasmechelen wil de parking van de Dexia oprijden en rijdt hierbij tegen de linkervoorzijde van de wagen van R.M. aan. EAF.
  • Geschil/Vandalisme te Dilsen-Stokkem bij een frituur. Geschil ontstaan voor 10 euro. De kinderen van een klant gaan frieten halen bij de frituur. Volgens de vader krijgen de kinderen 10 euro te weinig terug betaald. De moeder gaat op haar beurt naar de frituur en het komt tot een wederzijdse scheldpartij. Volgens de moeder wordt zij buiten gezet door de uitbater en wordt de deur hard achter haar dicht gegooid, gevolg glas kapot. Volgens de uitbater slaat de moeder zelf de deur dicht bij het naar buiten gaan.