woensdag 10 juni 2009

Dít mogelijk brandje werd in de kiem gesmoord! Asjemenou.

09-06-2009

  • Vandalisme op Kloosterbempden te Maaseik. Jongeren uit de buurt hebben plafond van garage beschadigd met bal.
  • Verkeersongeval op de Molenweg te Maaseik om 15.50 uur. V.I. (43j) uit Maaseik komt uit de Molenweg. Ter hoogte van het kruispunt met de Ophovenstraat heeft zij de intentie om rechts richting centrum Neeroeteren te rijden. Zij staat stil. D.C. (14j) uit Maaseik rijdt met zijn fiets komende uit de richting van Neeroeteren centrum en komt in aanrijding met de wagen. De fietser raakt licht gekwetst.
  • Sluikstorten op Bospoort te Maaseik. M.P. uit Lanaken stort vuil in de ondergrondse parkeergarage. PV opgesteld.
10-06-2009

  • Aantreffen geseind persoon/drugs op de Maasbrug te Maaseik om 00.30 uur. Algemene verkeerscontrole om 00.25 uur. Er wordt overgegaan tot grondige controle van een verdacht Nederlands voertuig met drie inzittenden. H.C. uit Geleen (Nl) wordt in het bezit aangetroffen van een kleine hoeveelheid marihuana. R.J. uit Geleen (NL) staat internationaal geseind voor diefstal en brandstichting. De betrokkene wordt opgesloten en in de loop van de dag voorgeleid bij de onderzoeksrechter die over zijn uitlevering zal beslissen.
  • Diefstal braak op Bosstraat te Maaseik. Een etalage wordt ingeslagen waarna een partij voornamelijk zonnebrillen gestolen worden. Er wordt een onderzoek ingesteld door de recherche Maasland, er zijn aanwijzingen dat het Nederlandse daders betreft.
  • Verkeersongeval op de Venlosestwg te Maaseik om 09.30 uur. Aanrijding tussen NL voertuig en auto van het wit-gele kruis. EAF.