maandag 1 juni 2009

Zoek de échte ezel(s)!

31-05-2009

  • Moeilijkheden met persoon op V Eycklaan te Maaseik. Busbestuurder van de lijn heeft problemen met een agressieve allochtone passagier, de bus staat stil aan de bushalte met pinklichten op. R.M. heeft de bus genomen zonder de minste problemen. Wanneer de bus enkele 100- meters vertrokken is, wenst hij dat de bus stopt omdat hij zijn fiets vergeten te sluiten is. Buschauffeur stopt, de man stapt uit. Na enkele tijd vertrekt buschauffeur weer. R.M. fietst achter bus aan, zet fiets voor bus. Er ontstaat een woordenwisseling tussen beiden met bedreigingen. PV wordt opgesteld.
  • Diefstal op Steenkuilstraat te Dilsen in een horecazaak. Blijkt dat melder aan de toog stond om zijn rekening te vragen. In afwachting van zijn wisselgeld legt hij zijn portefeuille op de toog. Ondertussen bleef hij wat praten met andere herbergbezoekers. Toen hij zijn wisselgeld kreeg en dit wilde wegbergen, stelde hij vast dat zijn portefeuille niet meer op de toog lag.
01-06-2009

  • Loslopende dieren op Rijksweg te Dilsen om 06.30 uur. Er lopen twee voskleurige shetlandpony's en een ezel op de N78 ter hoogte van apotheek. Dieren in de richting van de sporthal kunnen drijven in afwachting van de komst van eigenaar. J.J. uit Dilsen komt ter plaatse. Dieren worden dmv trailer overgebracht naar weide aan de Oude Maas. Dieren uitgebroken, draadomheining stuk.