maandag 15 juni 2009

Voorlopig géén rijbewijs.

14-06-2009

  • Drugs/niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen. S.E. (28j) uit Heusden-Zolder rijdt op een opgedreven bromfiets. Hij geeft aan dat de bromfiets niet verzekerd is. Takeling bromfiets. Tijdens fouille wordt eveneens speed en wiet aangetroffen.
  • Sturen onder invloed op Brugstraat te Maaseik. V.M. (24j) uit Maaseik rijdt zig- zag over de weg en brengt tegenliggers in gevaar. Bestuurder is zeer arrogant en heeft een voorlopig rijbewijs dat wordt ingetrokken door de Pdk.
15-06-2009

  • Vandalisme op kapelweg te Maaseik. Op de speelplaats van de school werd de verlichting beschadigd.
  • Moeilijkheden met persoon op M Koningsstraat bij het OCMW. Politiek vluchteling M.B. wilde meer geld dan het leefloon dat wettelijk bepaald is en maakt problemen. Hij kan zijn huur niet meer betalen, de huisbaas wacht al 5 maanden op de achterstallige huur. Zijn kameraden hadden gezegd dat het OCMW alles oplost. De politieploeg begeleidt hem buiten en tracht hem duidelijk te maken dat het leefloon wettelijk bepaald is. Hij wilt een tolk van de politie om ons nogmaals duidelijk te maken dat hij meer geld wil...............
  • Poging diefstal braak op Bosstraat te Maaseik. Een parfumzaak wenst te melden dat er onbekenden hebben getracht in te breken.