dinsdag 23 juni 2009

Ze is aan lager wal geraakt.

22-06-2009

  • Verkeersongeval op de Kinrooierstweg te Maaseik om 17.45 uur. M.F. (41j) uit Kinrooi verplaatst zich per fiets op de Kinrooiersteenweg in de richting van Kinrooi. Thv het kruispunt Kinrooiersteenweg - Kinrooierdijk wil M.F. rechtsaf draaien in de richting van Vlakerweg. Bij het rechts afdraaien wordt hij thv het achterwiel aangereden door een wagen bestuurd door V.J. (55j) uit Maaseik die uit de Kinrooierdijk kwam. M.F. licht gekwetst naar ziekenhuis.
  • Schade door dieren op langerenstraat te Maaseik. L.J. uit Maaseik krijgt trap tegen haar gezicht van paard, bij het uit de weide halen. Overgebracht naar ziekenhuis Maas en Kempen.
  • Verkeersongeval op de M koningsstraat te Maaseik om 21.20 uur. V.J. (23j) uit Maastricht (NL) doet een maneuver en rijdt hierbij voetgangster aan, voetgangster licht gekwetst, geen verdere gegevens.
  • Verkeersongeval op de Diesterstwg te Maaseik om 22.00 uur. V.J. (53j) uit Maaseik rijdt met haar voertuig richting Maaseik, verliest ctl over stuur in bocht en komt in lager gelegen weiland terecht en wordt hierbij licht gekwetst. Ze blaast "P", rijbewijs ingetrokken.
23-06-2009

  • Vechtpartij op M koningsstraat te Maaseik om 01.30 uur. Verpleegkundige zag hoe een man en een vrouw op de parking aan het vechten waren. Betreft K.S. uit Sittard (NL). Had discussie met haar vriend B.M. die het land dient te verlaten.