zondag 13 juni 2010

Daar komt ge mee in de gazet.....!

12-06-2010

  • Diefstal braak Heterdaad op Dorpsstraat te Dilsen. Inbraakalarm krantenwinkel. Ploegen Maasland bezet wegens feiten op Kinrooiersteenweg (verdachte werd aangehouden). Politieploegen Maasmechelen gaan ter plaatse. Kunnen niet binnen doch zien een gebarsten raam. Uiteindelijk gaan ze met inmiddels toegekomen ploeg Maasland binnen en treffen er H.S. uit Dilsen aan. Verhaal van verdachte. Hij had aangebeld om naar het toilet te gaan en toen niemand opendeed maakte hij gebruik van zijn sleutelbos(lopers) om de deur te openen en binnen te geraken. Het alarm werd geactiveerd. Hij heeft dan de deur langs binnen gesloten waarna hij aangetroffen werd door de ploegen. Verdachte werd voorgeleid en aangehouden door onderzoeksrechter die ook geen geloof hechtte aan zijn verhaal. Met oprechte dank voor collega's Maasmechelen.
13-06-2010

  • Vechtpartij op Rijksweg te Dilsen in horecazaak. Groepje aangeschoten jongeren stonden met bier op de dansvloer. De DJ heeft meermaals gevraagd om met het bier van de dansvloer te gaan. Doch zonder resultaat, één gast heeft nog geürineerd op de dansvloer. Uiteindelijk heeft B.J. uit Landgraaf (NL) dan een slag uitgedeeld aan D.R. Gevolg : Tand uit en schermutseling.
  • Diefstal op Spilstraat. Sierstukken van graf gestolen.
  • Wederzijdse opzettelijke slagen op Kempenweg te Maaseik. Tijdens een BBQ worden er slagen gewisseld tussen enkele partijen.